Een onderdak
voor alles wat rijd

Carports worden gezien als echte verlengstukken van een woning of pand. Met de houten constructie, inclusief ambachtelijke verbindingen, zorgen we voor een plek die niet alleen onderdak biedt, maar ook opslagruimtes creëert. Meer opslagruimte nodig? Dan kan er een kliko-opslag, haardhout opslag óf een schuur aan de carport worden gebouwd. Zo is de carport van alle gemakken voorzien.

Een plat dak
of extra zolderruimte

Een carport met een plat dak biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar kan ook dienen als een platform voor het plaatsen van zonnepanelen, het creëren van een groendak of het installeren van regenwater opvangsystemen.

Een carport met een zolder biedt extra opslagruimte, waardoor de beschikbare ruimte op het terrein optimaal wordt benut. Hier kun je bijvoorbeeld jouw tuinmeubilair veilig stallen tijdens de wintermaanden.

 

Een carport
volledig in stijl gemaakt

Een carport is al lang niet meer het standaard wit-gelakte, aangebouwde element die we bij veel hoek- of vrijstaande woningen zien. Een carport is namelijk veel meer dan dat! Een houten carport wordt volledig op maat gemaakt naar jouw wensen, van een strakke look met weinig poespas, tot ambachtelijke en traditionele pilaren met verbindingen die karakter tonen.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.