Met een kapschuur geniet je
het hele jaar door

De reden dat wij veel kapschuren plaatsen? Deze tijdloze klassieker biedt het hele jaar door plezier! In de zomer zit je heerlijk uit de zon, maar geniet je wel van het fraaie licht. En in het frisse najaar of hartje winter? Ook dan kun je van een kapschuur genieten, bijvoorbeeld door een houtkachel aan te steken. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer en nodigt uit om tot in de late uurtjes van de buitenlucht te genieten.

Een aanwinst
in een landelijke tuin

Heb jij of willen jullie gaan voor een landelijke tuin? Eén met herkenbare tegels, glooiende rondingen en veel begroeiing? Dan is een houten kapschuur een prachtige aanvulling. Met zijn rustieke en authentieke karakter, geeft hij een vleugje traditionaliteit aan je tuin, doordat het houten ontwerp volledig samensmelt met de rest. Pure ambacht in zijn mooiste vorm. Ook geïnteresseerd in een kapschuur? Wij adviseren je graag!

Een traditionele kapschuur
of met een hoek?

Ook in kapschuren zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is er een rechte traditionele kapschuur, met of zonder uitbreiding van een tuinschuur. Ook zijn er hoek kapschuren. Die laatste variant biedt meer vierkante meters aan oppervlakte, terwijl ze vaak minder groot ogen. Zo benut je de ruimte in een tuin optimaal. Ook geeft een hoek een behaaglijk en knus gevoel, terwijl een traditionele kapschuur een open, maar toch beschutte sfeer achterlaat. Welke optie het beste past bij jouw tuin of omgeving? We komen het graag adviseren!

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.