van minimalistisch
tot knus design

Of je nu gaat voor een minimalistisch en strak design, of toch meer neigt naar een knus en volledig houten design – we komen altijd tot een tuinkamer die bij jou en jouw tuin past.

Kies je voor een tuinkamer met open wanden? Of ga je gebruik maken van veel glas voor een open en lichte look-and-feel? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, waar wij je graag in adviseren!

COMBINATIE VAN
AMBACHT EN VAKMANSCHAP

Wat een tuinkamer zo uniek maakt, is de combinatie van verschillende ambachten en vakmanschap. Van ons als houtbouwexperts, tot onze zorgvuldige collega’s die de juiste vloer storten of leggen, tot passende verwarmingselementen toevoegen. Zo kun jij het hele jaar door genieten van jouw tuinkamer.

 

Geniet nog meer van buiten.
Stijlvol en luxe.

Een tuinkamer is vaak nét die stap die van jouw tuin of buitenverblijf een werkelijke lust voor het oog kan maken. In zo’n kamer trek je je terug, kun je heerlijk werken of geniet je van een oase van rust tussen al het groen. Een bewezen voordeel voor je mentale, en fysieke gezondheid! Hoe zo’n tuinkamer eruit kan zien? Kijk hieronder maar eens!

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.