Houten tuinoverkapping

Houten tuinoverkappingen zijn hierbij onze specialisatie. Het is belangrijk dat uw overkapping nog jaren mee gaat én er goed uit blijft zien. Gebruik van de juiste materialen is daarom heel belangrijk. Om die reden gebruiken wij altijd Larix en Douglashout. Deze duurzame houtsoorten blijven lang mooi. Zodat u nog jaren kunt genieten van uw tuinoverkapping.

Tuinoverkapping op maat

Deze tuinoverkapping maken we speciaal voor u op maat. Geen tuin in immers hetzelfde. We bekijken bij u op locatie wat de mogelijkheden zijn, hoe u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte en hoe een overkapping uw tuin een upgrade kan geven. Natuurlijk allemaal samen met u en volledig naar uw wensen. Ook als u zelf al ideeën heeft bent u bij ons aan het juiste adres, we zorgen dat deze worden omgezet tot een prachtige en duurzame overkapping.

Tuinoverkapping op maat Zwolle

Interesse in tuinoverkapping Zwolle?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinoverkapping in Zwolle in uw woning? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren over het juiste ontwerp voor uw tuin. Er zijn veel opties, doe alvast inspiratie op op onze website of bekijk de foto’s van klanten die u voorgingen op onze social media kanalen.

Tuinoverkapping zwolle

Meer informatie neem contact op?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.