Ga je voor dakpannen
of een groen dak?

Of je nu gaat voor een pannendak inclusief zolder, of voor een plat dak met groene begroeiing – het is altijd de moeite waard om goed na te denken over het dak van je tuinschuur! Wil je extra opbergruimte voor seizoensgebonden producten, zonder dat je jouw fietsen of grasmaaier klem zet? Dan is een zolder boven op de tuinschuur een goed idee. En dat kan best hoog! Wist je dat je tot 5 meter zonder vergunning een tuinschuur mag bouwen?

Maak van jouw tuinschuur
een werkplaats of atelier

Met slimme oplossingen maken we van een standaard houten tuinschuur, een volledig functionerende werkplaats. Dankzij zorgvuldig geplaatste werkbanken en doordachte opbergoplossingen, zorgen we er samen voor dat jij optimaal gebruik kunt maken van jouw nieuwe mancave. Dat doen we door pure ambacht en vakmanschap te combineren.

Laat de tuinschuur volledig
in de omgeving opgaan

Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en het gebruik van verschillende tinten of gevelbekleding, kunnen wij een tuinschuur geheel in zijn omgeving laten opgaan. Samen kijken we naar jouw wensen en hoe een tuinschuur het beste tot zijn recht komt.

Wil je jouw tuinschuur bijvoorbeeld inzetten als garage aan een woning, maar wil je hem wel laten spreken? Dan kunnen we de eigen gezaagde balken en planken beitsen in een kleur naar keuze – bijvoorbeeld in het zwart. Wil je een moderne look? Dan kunnen we ayous of Siberisch larikshout als gevelbekleding inzetten om een statement te maken.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.