Voor elk type tuin een
overkapping

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, in elke tuin kan een tuinoverkapping gerealiseerd worden. Is de wens om een overdekt terras te hebben aan de rand van jouw tuin? Dan is een overkapping de ideale oplossing. Zo zet je gemakkelijk jouw tuin- of loungeset veilig en beschut neer en kun je lang genieten van de natuur en buitenlucht. Meer weten? Dan adviseren we je graag vrijblijvend.

tuinoverkapping

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Een veranda vergroot
je leefomgeving

Met een houten veranda zorg je ervoor dat je nog langer van de tuin geniet. En dat terwijl je heerlijk droog en uit de zon zit! Welke mogelijkheden er zijn? Vraag het ons!

Kies voor extra opties rondom
jouw overkapping

Jouw overkapping of veranda uitbreiden? Dat kan! Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opslaan van brandhout of het stijlvol wegwerken van je kliko’s. En zoek je ruimte voor jouw tuinspullen en fietsen? Dan is een aangebouwde schuur dé oplossing!

Wil je een duurzame oplossing die je leefomgeving verbetert? Kies dan voor een groen, begroeid dak. Naast dat een groen dak water opvangt, CO2 opslaat en voedsel biedt voor insecten, werkt het ook verkoelend en isolerend bij warme dagen!