Schuurtje

Wilt u uw fietsen, tuinmeubels en bijvoorbeeld grasmaaier graag binnen kunnen plaatsen, maar heeft u geen ruimte? Heeft u wel een garage, maar gebruikt u die al voor uw auto? Een schuurtje in de tuin kan dan zeker uitkomst bieden. Een houtbouw schuurtje wordt door ons zeer vakkundig op maat gemaakt van kwalitatief hout. Wilt u meer weten over het laten bouwen van een schuurtje? Neem dan contact op.

Houten terrasoverkapping

Een tuinoverkapping van hout biedt u een heerlijke plek in uw tuin. Onder een prachtige robuuste en kwalitatieve houten terrasoverkapping kunt u heerlijk op het terras zitten. Tijdens een zomerse bui blijft u lekker droog en ook blijft de warmte ’s avonds een stuk langer hangen. Zo geniet u optimaal van fijne zomeravonden. Bekijk hier een aantal door ons gerealiseerde houten tuinoverkappingen.

Schuur
met overkapping

Als u het praktische met het aangename wilt combineren is een schuurtje inclusief overkapping dé optie voor u. Wij bouwen een prachtige schuur op maat. Hier kunt u bijvoorbeeld fietsen en tuinmeubelen, maar ook uw tuingereedschap in kwijt. Daarnaast biedt de overkapping een heerlijke plek om onder te zitten op uw terras.

tuinoverkapping

Veranda

Droomt u altijd al van een mooie veranda voor uw woning? Laat hem dan nu bouwen door Puur Houtbouw. Stap uit uw tuin- of terrasdeuren zo uw prachtige vlonder op en ga zitten onder uw veranda. Met een veranda bent u in staat om uw woonkamer naar buiten te verlengen. U krijgt er echt een stukje woonruimte bij. Interesse in een veranda? Neem dan contact met ons op.

Tuinoverkapping zwolle

Tuinkast

Heeft u geen ruimte voor een grote schuur, maar heeft u wel extra opbergruimte nodig voor in uw tuin? U kunt dan ook een kwalitatieve houten tuinkast laten bouwen. Deze praktische kast stelt u in staat om tuingereedschap zoals schoffels en tuinharken eenvoudig op te bergen.

Kwalitatieve houtsoorten

Puur Houtbouw werkt voor alle houtbouw projecten met zeer kwalitatieve houtsoorten. We gebruiken uitsluitend Larix en Douglashout. Dit zijn duurzame houtsoorten die lang mooi blijven. Dit is natuurlijk erg belangrijk, want omdat de houtbouw buiten staat moet hij wel tegen weer en wind bestand zijn.

Vrijblijvende offerte? Neem contact op.

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.