Overkapping
op maat

Puur Houtbouw maakt elke overkapping voor het terras op maat. Elke tuin is immers anders. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin hebt, in elke tuin is een overkapping tuin te realiseren. Graag komen we vrijblijvend bij u langs om met u de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zelf kunt u ook alvast wat ideeën opdoen.

Bij de bouw van een tuinoverkapping maken we altijd gebruik van Larix en Douglashout. Dit zijn zeer duurzame houtsoorten die lang mooi blijven. Dat is natuurlijk erg belangrijk, want u wilt lang genieten van de terrasoverkapping in uw tuin. Deze houtsoorten kunnen wel tegen een stootje en zijn daarom perfect voor gebruik in uw tuin.

Maatwerk door
Puur Houtbouw

Bent u enthousiast geworden over de overkappingen van Puur Houtbouw? Dan gaan we graag met u in gesprek om plannen te maken voor de realisatie van uw eigen terrasoverkapping. Hebt u zelf al concrete ideeën voor de realisatie van uw terrasoverkapping? Dan helpen we u graag bij de verdere ontwikkeling hiervan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een terrasoverkapping? We gaan graag met u om de tafel om de verschillende opties te bespreken en om plannen te maken. Neem contact met ons op.

Houten Tuinoverkapping

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.