Tuinoverkapping op maat

Geen enkele tuin is hetzelfde. Daarom leveren wij altijd maatwerk bij het bouwen van een tuinoverkapping. Hierdoor krijgt u een unieke terrasoverkapping die perfect past bij uw tuin. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, met veel of weinig ruimte voor een overkapping. We maken samen met u een mooi ontwerp, dat volledig aan uw wensen voldoet en uw tuin ten goede komt. Uiteraard helpen wij u ook bij de realisatie van een tuinoverkapping waarvan u zelf al uitgewerkte idee├źn heeft.

Houten
tuinoverkapping

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig bouwen van houten tuinoverkappingen. Hierbij gebruiken wij altijd Larix en Douglashout. Dit zijn namelijk duurzame houtsoorten die lang mooi blijven. Uw overkapping staat namelijk in weer en wind, waardoor het erg belangrijk is om de juiste houtsoort te gebruiken. Dankzij het gebruik van de juiste materialen kunt u nog jaren genieten van uw op maat gemaakte tuinoverkapping.

Interesse in tuinoverkapping Ommen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een tuin overkapping voor uw woning in Ommen? Neem dan contact met ons op. We komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden voor een tuinoverkapping in uw tuin.

Neem nu contact met ons op!

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.