Ook voor jou tuin een
overkapping

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, in elke tuin kan een tuinoverkapping gerealiseerd worden. Is de wens om een overdekt terras te hebben aan de rand van jouw tuin? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing. Zo zet je gemakkelijk jouw tuin- of loungeset veilig en beschut neer en kun je lang genieten van de natuur en buitenlucht.

Ambachtelijke en stijlvolle
buitenverblijven

Droom heerlijk weg in je eigen tuin en zie de seizoenen heerlijk warm en droog voorbij komen. Met het realiseren van een compleet buitenverblijf of tuinkantoor gaan we een stap verder dan een overkapping.

Overkapping op
maat

Puur Houtbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van houten overkappingen op maat. Met de ruime houtbouw ervaring weten we hoe we ook in uw tuin de ruimte maximaal kunnen benutten en een perfecte overkapping en/of tuinschuur kunnen realiseren!

We helpen uw graag uw tuindroom te verwezenlijken met een overkapping die perfect past in uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek, wij staan u graag te woord.

Met en zonder
vergunning

Binnen de huidige regelgeving kan je in de meeste gevallen een overkapping vergunningsvrij bouwen. Mocht het in het uitzonderlijke geval toch nodig zijn om een vergunning aan te vragen verzorgen wij dat compleet voor u. Zo weet u zeker dat uw overkapping aan de regels voldoet.

Wilt u weten of uw overkappingsplannen vergunningsvrij zijn, neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend advies voor uw situatie?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.