Vergunning
overkapping

Het kan voorkomen dat u een vergunning voor uw tuinoverkapping moet aanvragen. Maar het kan ook zonder vergunning. Vergunningsvrij bouwen noemen we dat. Er zijn dan wel een paar regels waar een tuinoverkapping aan moet voldoen. Dit komt vanuit het bouwbesluit. Wilt u een tuinoverkapping bouwen waar u wel een vergunning voor nodig hebt? Laat uw tuinoverkapping dan bouwen door Puur Houtbouw. Wij weten aan welke regels u moet voldoen en adviseren u hier graag over.

De voordelen van een
tuinoverkapping

Een tuinoverkapping is een prachtige uitbreiding van uw tuin. U creëert een ‘extra’ woonkamer in de frisse lucht. U geniet langer van buiten, de warmte van de zon blijft lang hangen onder een overkapping. Regent het op een warme zomerse dag? Onder de overkapping blijft het lekker droog en het getik op het dak geeft een aangename sfeer. Ook in de winter kunt u genieten van een tuinoverkapping. Warme kleden, kaarten een een knettert haarvuur zorgt voor een gezellige sfeer. Zo kunt u het hele jaar genieten van uw tuinoverkapping.

Houten Tuinoverkapping

Tuinoverkapping
op maat

Er zijn veel verschillende soorten tuinoverkappingen. Denk bijvoorbeeld aan een veranda met een overkapping, waar u een heerlijk terras kan realiseren. Opbergruimte nodig in de tuin? U kunt ook kiezen voor een tuinoverkapping inclusief schuurtje of tuinhuisje. Hierin bergt u makkelijk alle kussens, dekens en accessoires op die u in de liever niet buiten laat liggen. Functioneel en een mooie toevoeging aan uw overkapping.

Een tuinoverkapping realiseren wij zowel in grote als in kleine tuinen. Alles valt of staat met het ontwerp. Als Houtbouw bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van tuinoverkapping op maat voor elke tuin. Omdat geen enkele tuin hetzelfde is leveren wij altijd maatwerk. Samen met u maken wij een mooi ontwerp. Wij weten ook of u wel of geen vergunning nodig hebt voor het realiseren van uw tuinoverkapping.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.